Nieuws

Uw huis verkopen in de herfst
21-08-2021

Uw huis verkopen in de herfst

Minder concurrentie en aanbod

In het najaar komen er vaak minder panden te koop te staan dan in het voorjaar. Hierdoor hebben potentiële kopers minder keuze en zal jouw woning sneller in overweging genomen worden.

De feestdagen

Na de herfst komt de winter, en dat wil zeggen feestdagen en oud- en nieuwjaar! De meeste mensen willen graag een beetje gesettled zijn voor deze periode aanbreekt. Zo kunnen ze familie en vrienden ook ontvangen en dat in een afgewerkt en ingericht pand.

Mensen gaan fietsen en wandelen

Zoals je wel weet verandert de natuur enorm wanneer de herfst aanbreekt. Fervente wandelaars en fietsers gaan dan ook regelmatig op pad om het landschap week om week te zien veranderen. Voor personen die een woningaankoop aan het overwegen zijn, werkt een groot ‘Te Koop’ bord als een magneet. De kans is groot dat ze je woning achteraf nog gaan opzoeken om meer info te verkrijgen.

De troeven van de natuur

De herfstkleuren en lagere stand van de zon zorgen voor mooie foto’s met prachtig licht. Zo toont je pand meteen een stuk huiselijker!

Geen last van vakantiegangers

De vakantieperiode is voorbij! Iedereen is terug thuis en de batterijen zijn weer opgeladen. Die energie kunnen ze steken in het zoeken naar een nieuwe woonst!

Focus aan de binnenkant

De zomer is voorbij en mensen trekken terug naar binnen. Het is dus geen ramp als je tuin tijdens een bezoek niet op en top gemaaid en geknipt is. Zolang het maar netjes is! Verder heeft een echte herfsttuin met wat rood-oranje bladeren ook zo z’n charmes.

Overtuigd om je huis in de herfst te koop aan te bieden?

Dan ben je bij Brego Trust aan het juiste adres. Wij schatten je woning gratis en vrijblijvend. De keuze blijft in jouw handen liggen. Verder verloopt ons verkoopproces helder en transparant. Zo weet jij steeds wat er op de planning staat. Neem vandaag nog contact met ons op.