Verkopen

Heeft u verkoopplannen en/of wenst u de juiste waarde van uw eigendom te weten?

De juiste waarde van uw huis, appartement of grond laten bepalen is de eerste stap naar de verkoop van uw eigendom. Voor deze exacte waardebepaling komt één van onze vastgoedexperts vrijblijvend bij u langs. Hij/Zij komt ter plaatse en zal enkele opmetingen uitvoeren om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw pand of eigendom. Op basis van onze expertise, kennis en ondervindingen, bezorgen wij u een uitgebreid en vrijblijvend schattingsverslag.

Als u de knoop doorhakt om uw woning op de markt te zetten, zorgen wij voor de professionele foto's en eventuele video’s om uw woning in de kijker te zetten. Daarnaast is het ook mogelijk om een 3D rondleiding uit te laten werken om op onze website weer te geven. Zo kunnen geïnteresseerde kopers al meteen een eerste, virtuele bezoek aan uw pand beleven zonder enige verplichtingen.

We spreken ook ons uitgebreid klantenbestand boordevol potentiële kopers aan en plaatsen uw eigendom op onze sociale media kanalen en relevante immosites. Zo bereiken we op een korte tijd een grote hoeveelheid personen die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Ook voor huisbezoeken en bezichtigingen van uw eigendom staan wij voor u klaar. We begeleiden potentiële kopers met veel plezier rond met het oog op verkoop. Met flexibele agenda's en een continu beschikbaarheid, zorgen we dat een bezoek van uw eigendom op diverse tijdstippen van de dag mogelijk zijn.

 

Vrijblijvende Schatting Aanvragen

 

huis verkopen

Onze troeven:

  • Sterke marketingstrategie:  onze sterke marketingstrategie zorgt ervoor dat uw woning op de beste manier aan de juiste mensen getoond wordt.

  • Uitgebreid klantenbestand: door ons uitgebreid klantenbestand kunnen we uw woning aan een groot aantal potentiële kopers voorstellen.

  • Jarenlange vakkennis: het Brego Trust team is een mix van jonge talenten en consulenten met al jaren ervaring. Zo kunnen wij u steeds bijstaan waar nodig en uw woning te koop zetten op een manier die zowel jong als oud aanspreekt.

  • 7/7 bereikbaar: onze medewerkers zijn elke dag bereikbaar om uw vragen en zorgen te beantwoorden en aan te pakken.

  • Geen verkoop = geen kosten: geraakt uw huis niet verkocht in de door u opgestelde periode? Dan rekenen wij geen kosten aan!

  • Professionele foto's + 3D rondleiding: al onze panden worden online voorgesteld aan de hand van professionele foto’s en een 3D rondleiding. Hierdoor krijgen potentiële kopers een juist beeld van uw woning.

  • Geen loze beloftes maar garantie op verkoop: wij zorgen voor heldere en transparante communicatie met u als verkoper. Zo weet u steeds wat de huidige status is van uw pand.

  • Ons gedreven team begeleid u van A tot Z: bij Brego Trust staat u er niet alleen voor! Ons 4-koppig team helpt u doorheen het hele verkoopproces.

Contacteer Ons